Om os

Kærlighed til ridekunst og ikke mindst de fantastiske heste der gør det muligt...

Det var hvad der inspirerede opstarten af Eleos Equestrian.

Eleos Equestrian er et passionsprojekt baseret på mange års erfaring med heste og ridning. Visionen er at skabe et brand, hvis produkter baserer sig på forskning og viden om hestes anatomi og adfærd. Alt for meget udstyr er produceret med henblik på at skabe stress og smerte hos hesten indtil presset bliver for meget og den bukker under og makker ret. Eleos Equestrian vil gøre op med denne tendens og sådan kom de første Eleos Equestrian bid på markedet. 

FAQ

Eleos bid er designet med fokus på hestens anatomi og komfort. Buen på biddene er lavet så hesten kan lukke behageligt sammen om biddet og have tungen afslappet i munden. Derudover et det et fokus for os som virksomhed kun at føre bid, som ikke går på kompromis med hestens komfort og giver de bedst mulige betingelser for rytteren. Eleos bid kommer desuden med et minimum af indpakning, da vi har valgt ikke at bruge unødige ressourcer på dette. 

Vi har forsøgt at samle den vigtigste information om valg af bid til hest. Den finder du ved at klikke her.

Eleos bid er lavet af titanium. Det tredelte bid har et midterstykke af messing. Det todelte bid har indlejringer af kobber for at øge spytproduktion og dermed modvirke tør mund. 

Eleos bid produceres hos en familieejet virksomhed i Polen.