Privatlivs- og handelsbetingelser

Herunder kan du læse gældende privatlivspolitik og handelsbetingelser hos Eleos Equestrian

Generelt
Ved køb hos Eleos Equestrian gør de almindelige salgs- og leveringsbetingelser sig gældende. Eleos Equestrian bærer intet ansvar for skader og/eller uheld opstået i forbindelse med brug af vores produkter. 

Produkter og tjenester
Produkter og tjenester udbydes af: Eleos Equestrian
Rosenvej 3,
2950 Vedbæk

Alle priser er oplyst i danske kroner inkl. moms for de produkter der er momspligtige.
Al henvendelse omkring eleos.dk forretning, drift, produkter, samarbejder og lignende bedes rettet til: info@eleos.dk
Al henvendelse vedrørende kundeservice bedes rettet til: info@eleos.dk


Behandling af personoplysninger
Eleos.dk overdrager ingen personlige oplysninger blive til tredjeparter uden kundens samtykke. Det gælder informationer som fødselsdato, navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Varsel for ændringer i handelsbetingelser
Eleos Equestrian forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende handelsbetingelser med 30 dages varsel.

Persondataforordning (GDPR)
Formålet med Persondataforordningen (General Data Protection Regulation), er at beskytte EU-borgeres rettigheder for håndtering af sine personlige data. Persondataforordningen gør sig gældende for alle, som leverer varer og ydelser til EU-borgere eller som anvender sporingsteknologi (som eks. cookies), der overvåger brugernes elektroniske adfærd.

Personlige data angivet ved kontakt
Nogle oplysninger er nødvendige at angive, ved forespørgsler og/eller rådgivning. Disse indsamles i forbindelse med henvendelser via. info@eleos.dk. De oplysninger du angiver her vil blive gemt i henhold til bogføring, håndtering og behandling af eventuelle spørgsmål. Kundeoplysninger bliver gemt i forbindelse med bogføring i minimum 5 år.

Vores tredjeparts dataprocessor
Eleos Equestrian anvender ingen tredjeparter til at opbevare og behandle personlige oplysninger på vegne af os.

Brud på persondata
Såfremt vi bliver opmærksomme på krænkelse af persondata på vores dataprocessorer, vil dette blive rapporteret til relevante myndigheder indenfor 72 timer efter vi er blevet opmærksomme på lovbruddet, såfremt det står klart, at der er blevet stjålet identificerbare personoplysninger.

Retten til indsigt og at blive glemt
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer eleos.dk har gemt om dig. Du har desuden retten til, at få slettet alle personlige oplysninger fra info@eleos.dk. Såfremt du ønsker at få slettet alle dine personlige data, kan du bede om dette ved at kontakte info@eleos.dk. Vi vil sørge for, inden for en rimelig periode at imødekomme din forespørgsel.

Spørgsmål til privatlivspolitikken og datahåndtering
I alle tilfælde af spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik og datahåndtering, bedes du kontakte info@eleos.dk.

Senest opdateret 01/06 – 2023